Home

 

 

 

Welkom bij Autobedrijf Fokkema

Autobedrijf Fokkema is een BOVAG dealerbedrijf met een historie van bijna 40 jaar en dealer van Mazda en Daihatsu. Wij hebben een duidelijke missie met de heldere doelstelling: ‘Voorsprong door betrouwbaarheid’. 

Als professioneel Mazda en Daihatsu dealer met ruim 40 jaar Mazda ervaring zijn wij als geen ander in staat om u van dienst te zijn in het verwezenlijken van een werkelijk zorgeloos autobezit- en gebruik. Wij zijn zelfstandig Mazda dealer voor de regio Oosterhout Breda en omstreken en werken met een goed gemotiveerd team van medewerkers die door Mazda zeer goedgeschoold worden. 

Dat is wat u bij Autobedrijf Fokkema mag verwachten! Onze locatie is met zorg gekozen, de autosnelwegen A59 en A27 bevinden zich in de directe nabijheid. U bent van harte welkom aan de Kanaalstraat 24 in Oosterhout op industrieterrein Statendam Zuid en er is ruime parkeergelegenheid op het terrein beschikbaar.  Veel plezier op onze website. Lees meer

    

 

Mazda 3 wint prestigieuze ‘red dot design award 2014’

 

De nieuwe Mazda3 Hatchback heeft een gerenommeerde prijs in de wacht gesleept: de Red Dot Award 2014, de internationaal erkende prijs voor uitmuntend productdesign. En binnenkort wacht de nieuwste Mazda misschien een volgende grote eer: het model is geselecteerd als één van de top drie finalisten voor zowel de 2014 World Car of the Year 2014, één van de belangrijkste onderscheidingen in de auto-industrie, als de World Car Design of the Year 2014. Lees meer  

 

 
 
De nieuwe Mazda3.
 

Al bij de eerste indruk belooft het een heerlijke rit te worden in de nieuwe Mazda3 Hatchback - en u zult er geen spijt van krijgen. Voor het eerst is de stoere exterieur styling gebaseerd op ons 'KODO - Soul of Motion' design. En dankzij de allernieuwste SKYACTIV technology wordt het puur genieten in deze hatchback.

Eenmaal achter het stuur zult u versteld staan van het gemak van het verbeterde mobiele verbindingssysteem. Het systeem maakt verbinding met uw smartphone en zorgt veilig voor de real-time overdracht van mobiele content en services. Zo kunt u overal praten, luisteren en op de hoogte blijven.

Dit nieuwe generatie model werd op 26 juni 2013 in vijf steden onder veel bijval onthuld.

Het getoonde model komt mogelijk niet overeen met de Nederlandse specificaties. Kleuren en enkele elementen van het exterieur en/of interieur kunnen afwijken van het eigenlijke model.
Lees meer
 

 

De Automotive Insurance Autoverzekering van Autobedrijf Fokkema Oosterhout B.V.

Autoverzekering
Voordelige verzekering met de beste polisvoorwaarden!
Met de Automotive Insurance Autoverzekering van Autobedrijf Fokkema heeft u een voordelige verzekering en gegarandeerd de beste polisvoorwaarden.
 
Wij hebben samen met Centraal Beheer Achmea, speciaal voor u, als klant van Autobedrijf Fokkema de Automotive Insurance Autoverzekering ontwikkeld.

Centraal beheer ACHMEA