Home

 

 Welkom bij Autobedrijf Fokkema

Beste bezoeker,

Wij willen u graag nader informeren over de overname van autobedrijf Fokkema Oosterhout door autobedrijf Hoefnagel en stellen ons graag aan u voor.

Mede door de sterke groei zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf met enthousiaste en klantvriendelijke medewerkers, waarbij service en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Daarom was de overname van autobedrijf Fokkema en het daar werkzame personeel een logische keuze.

Autobedrijf Hoefnagel is een familiebedrijf met 14 medewerkers, dat al ruim 25 jaar actief is op het gebied van onderhoud en reparatie. Tevens werken wij ook voor specifieke overheidsdiensten, zo onderhouden wij een groot deel van de ambulances in de regio Waalwijk.

Ons nieuwe bedrijf genaamd Autobedrijf Hoefnagel Oosterhout BV is officieel Bovag gecertificeerd om onderhoud en reparaties uit te voeren aan uw auto, waarbij de eventuele fabrieksgarantie gewaarborgd blijft. Wij blijven uiteraard uw vertrouwde Mazda specialist, maar kunnen nu ook aan andere merken service verlenen. Wat direct opvalt bij binnenkomst in onze showroom, is naast Mazda de grote diversiteit aan merken en een steeds wisselende uitgebreide keuze aan occasions.

Uw voordelen op een rij:

Lagere onderhoudsprijzen met dezelfde service en kwaliteit.
De fabrieksgarantie van uw auto blijft behouden.
Uw vertrouwde team.
De zomer- en winterbanden van uw auto blijven bij ons opgeslagen.
Enkel gebruik van originele Mazda onderdelen.
Wij zijn als familiebedrijf al jaren een vertrouwd begrip.

We zouden het fijn vinden om u snel weer te begroeten in ons bedrijf aan de Kanaalstraat 24 in Oosterhout!  

Volg deze link om naar de vernieuwde website te gaan.

     

 

 

 

De Automotive Insurance Autoverzekering van Autobedrijf Fokkema Oosterhout B.V.

Autoverzekering
Voordelige verzekering met de beste polisvoorwaarden!
Met de Automotive Insurance Autoverzekering van Autobedrijf Fokkema heeft u een voordelige verzekering en gegarandeerd de beste polisvoorwaarden.
 
Wij hebben samen met Centraal Beheer Achmea, speciaal voor u, als klant van Autobedrijf Fokkema de Automotive Insurance Autoverzekering ontwikkeld.

Centraal beheer ACHMEA